Connect with us

Azi despre ieri

Invitat la matinal- marti, 5 iulie

Despre siguranta navigarii pe internet in cazul tinerilor si imaginea copiilor in lumea virtuala, cu dl. subcomisar Alin Apostol, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Dolj.

Published

on

Politia Romana organizeaza permanent sesiuni de informare în școli, cu teme ce vizează prevenirea victimizării prin intermediul internetului și familiarizarea tinerilor cu realitățile online și cu modalitățile de protecție. Poliția Română a derulat campania de prevenire a pornografiei infantile pe internet „Tu cui dai accept?”, care a urmărit informarea elevilor din ciclul gimnazial, cu vârste între 11 și 15 ani, cu privire la modalitățile concrete de evitare a victimizării copiilor prin internet.

Parintii sunt incantati de copiii lor si pun, fara prea multe ezitari, fotografii cu micutii lor pe internet. Chiar daca unii dintre copii nu sunt inca la scoala, o parte dintre ei au deja conturi pe retelele de socializare. Dar este un lucru bun?

Care este punctul pana la care putem naviga in siguranta pe internet si de ce este bine sa fim prudenti in afisarea datelor personale pe retelele de socializare, aflam in cadrul rubricii Invitat la matinal, de la ora 9.40 min, de la dl. subcomisar Alin Apostol, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Dolj.