Connect with us

National

E vara ta! E Radio Vacanta!

Hai cu noi pe plajă să ne bucurăm împreună de cel mai frumos sezon cu radiovacanta.ro!

Published

on

Din 4 iulie, Radio Vacanţa este cu tine pe plajele litoralului şi în Delta Dunării! Ne asculţi online pe radiovacanta.ro şi on air pe frecvenţele Radio Constanţa – 100,1 FM Constanţa şi Mangalia, 90,8 FM Eforie, 93 FM Tulcea şi 106,2 FM Sulina.

Ne conectăm cu echipa radiovacanţa.ro în 12 puncte turistice din staţiunile Mamaia, Năvodari, Eforie, Jupiter, Mangalia şi în Delta Dunării. Zilnic, între orele 10:00 – 12:00 şi 16.00-18.00 facem turul litoralului şi luăm pulsul vacanţei: poveştile verii, informaţii estivale, transmisiuni în direct, concursuri pe plajă, ieşiri în largul mării şi sport pe apă.

Ai pe plajă trei stream-uri online radiovacanta.ro pentru muzica pe care o doreşti: hit-urile verii pe radiovacanta.ro hits, non stop party la malul mării pe radiovacanta.ro dance şi muzică relaxantă pentru zilele cu soare şi serile liniştite pe radiovacanta.ro lounge.

În plus, copiii sunt în siguranţă pentru că Radio Vacanţa distribuie, pe întregul litoral şi la Sulina, 20.000 de brăţări de vacanţă şi hărţi de informare turistică.

Hai cu noi pe plajă să ne bucurăm împreună de cel mai frumos sezon cu radiovacanta.ro!