Connect with us

Evenimente

Politistii din sursa externa au depus juramantul

(Foto) 15 polițiști a rostit astazi jurămâtul de credință față de patrie si de cetățeni.

Published

on

Politistii recrutati din sursa externa au depus astazi, 11 iulie, juramantul.

Activitatea s-a desfășurat în Amfiteatrul General „Ion Eugen Sandu de la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj, într-un cadru festiv, solemn, guvernat de emoțiile proaspeților polițiști.
 
Festivitatea a fost deschisă de către domnul comisar șef dr. Constantin NICOLESCU care le-a urat bun venit noilor colegi, iar după intonarea imnului de stat al României, fiecare dintre cei cincisprezece polițiștii a rostit cu emoție și bucurie jurămâtul de credință față de patrie si de cetățenii în slujba cărora suntem în fiecare zi.
 
În încheiere, domnul comisar șef dr. Constantin NICOLESCU le-a prezentat mesajul Inspectorului General al Poliției Române – domnul chestor principal de poliție Bogdan Despescu, felicitându-i și urându-le totodată mult succes în cariera de polițist.
  
Cei cincisprezece agenți de poliție vor întări rândurile structurilor de ordine publică, fiind repartizați la posturile de poliție comunală pentru care au concurat respectiv Carpen, Vela, Teslui, Izvoare, Negoi, Moțăței, Apele Vii, Daneți, Valea Stanciului, Gighera, Gângiova, Argetoaia, Cernătești, Sadova și Ostroveni.
 
Noii colegi se vor afla, pentru următoarele 6 luni în perioada de tutelă, fiind repartizați pe lângă polițiști cu vastă experiență profesională, care le vor împărtăși din secretele muncii de poliție.
De asemena, în perioada următoare, proaspeții polițiști vor urma și cursuri de perfecționare la unitățile de specialitate din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.