Connect with us

Evenimente

Elicopter prabusit in Siberia

Cel putin 19 persoane au decedat.

Published

on

Cel puţin 19 persoane au murit după ce un elicopter s-a prăbuşit în nord-vestul regiunii ruse Siberia în noaptea de vineri spre sâmbătă  (21-22 octombrie), au anunţat anchetatorii, citaţi de site-ul cotidianului ”Le Figaro”.

Elicopterul  de tip Mi-8 care transporta 22 de persoane s-a prăbuşit  în afara oraşului Novîi Urengoi, iar „19 persoane au decedat pe loc din cauza rănilor multiple, potrivit primelor informaţii disponibile”, a anuţat Comitetul de Anchetă al Federaţiei Ruse, într-un comunicat.

Elicopterul decolase din regiunea siberiană Krasnoyarsk spre oraşul Urengoi din regiunea Iamalia-Neneţia.Trei supravieţuitori au fost spitalizaţi la Novîi Urengoi, potrivit Ministerului rus pentru Situaţii de Urgenţă.

Comitetul de anchetă a anunţat că accidentul ar fi putut fi cauzat de o încălcare a regulilor privind siguranţa în timpul zborului, o problemă tehnică sau condiţii meteorologice nefavorabile. Potrivit aceleaşi surse, o anchetă a fost deschisă pentru a se stabili cauzele care au produs tragedia.

 

 

 

 

Sursa foto: www.reporterntv.ro