Connect with us

Info Trafic

Trafic ingreunat pe DE584 Brăila – Slobozia

Un autotren s-a rasturnat pe carosabil.

Published

on

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române anuntă că la această oră nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă din cauza unor evenimente rutiere.

În ceea ce privește fluența traficului pe arterele principale, din cauza răsturnării pe carosabil a unui autotren, traficul rutier pe DE584 Brăila – Slobozia se desfășoară ușor îngreunat (este afectată o bandă din cele două ale sensului către Slobozia) la kilometrul 7+550 de metri, la intrarea în municipiul Brăila dinspre localitatea Albina. Șoferul tirului a fost rănit în urma impactului.

În judeţul Olt este restricţionată circulația autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone pe DN64 Găneasa – Râmnicu Vâlcea, între kilometrii 34+000 și 40+915 metri, din cauza unor degradări apărute la podul de la kilometrul 35+900 de metri, situat peste Valea Negrișoara (comuna Găneasa). Traficul greu se desfăşoară deviat, pe următoarea rută ocolitoare: DN65 Găneasa –Salcia, DJ677 Salcia –Pleșoiu (DN64).