Connect with us

Evenimente

Horoscop – vineri, 24 martie

Previziuni astrale pentru vineri, 24 martie 2017.

Published

on

Berbec

Astazi aveti o zi foarte buna pe plan sentimental. Persoana iubita va apreciaza si va sustine in tot ce faceti. Si  la serviciu aveti parte de o zi buna. Sunteti plin de energie pozitiva si asta va da putere sa va indepliniti toate sarcinile.

Taur

Astazi foarte multa lume depinde de dumneavoastra pentru a rezolva o situatie dificila la locul de munca. Tratati totul cu seriozitate si calm, pentru a avea cele mai bune rezultate. Va deranjeaza parerile rautacioase ale unor colegi, insa nu trebuie sa ii luati in seama.

Gemeni

Astazi sunteti foarte hotarat sa duceti la bun final o actiune inceputa mai demult. Prietenii si familia va apreciaza pentru perseverenta si fermitate. De asemenea, veti lua o decizie care va va schimba viata!

Rac

Petreceti foarte mult timp cu partenerul de viata si faceti planuri indraznete de viitor. Va ganditi la amenajarea unei case, la o excursie si chiar la o afacere de familie. Consultati-va bugetul, ca sa fiti sigur ca veti putea face fata.

Leu

Astazi sunteti cam nervos si aveti tendinta de a strica atmosfera linistita de acasa. Familia va ajuta cu tot ce aveti nevoie, asa ca ar fi bine sa lasati mandria de-o parte si sa va linistiti. Totul se va rezolva!

Fecioara

Prietenul la  nevoie se cunoaste, iar fecioarele vor fi ajutate astazi de cei mai buni prieteni pentru a face fata unei situatii delicate din punct de vedere financiar. Chiar daca aveti multe probleme pe cap, nu neglijati familia!

Balanta

Rabdarea de care ati dat dovada in ultima vreme va ajuta astazi sa culegeti roadele muncii depuse de-a lungul ultimelor luni. Este o zi in care veti primi multe laude la locul de munca si poate veti fi chiar promovat! Atentie la cativa colegi invidiosi, nu le acordati atentie!

Scorpion

Astazi veti avea parte de o schimbare importanta in viata pe care ati tot incercat sa o amanati. Partea buna este  ca va iesi mai bine decat va asteptati! Tratati totul cu seriozitate si calm, si veti vedea ca lucrurile se vor rezolva de la sine.

Sagetator

Astazi incepeti o activitate pe care o aveati in plan de mai multa vreme. Va simtiti foarte pregatit, dar va sfatuim sa nu va asteptati la rezultate imediat. Evolutia proiectului va fi mai lenta, insa satisfactia va fi mai mare la final.

Capricorn

Astazi va simtiti foarte obosit dupa problemele din ultima vreme. Va recomandam sa va odihniti mai mult si sa aveti mai mare grija de sanatate. Familia si prietenii va sunt alaturi si veti petrece o seara linistita alaturi de cei dragi.

Varsator

Aveti mare grija la ce spuneti astazi pentru ca s-ar putea sa fiti inteles gresit. Comunicati mai mult cu cei din jur si fiti mai rabdator. Daca i-ati gresit cuiva, astazi e un moment potrivit sa va recunoasteti vina.

Pesti

Astazi aveti energie pozitiva care va insoteste peste tot. Inspiratia si creativitatea sunt la cote maxime astazi si aveti dorinta de a-i ajuta pe toti cei care va cer sfatul. Pe plan sentimental, totul decurge fara probleme!

 

ULTIMA ORĂ

International6 ore ago

Putin depune jurământul pentru al cincilea mandat

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a depus astăzi jurământul pentru un nou mandat de șase ani în fruntea țării. Este pentru...

National6 ore ago

Provocări în mobilitatea resurselor umane: Studiu Ernst&Young

Trei din patru companii nu reuşesc să gestioneze în mod eficient mobilitatea resurselor umane, pe fondul creşterii vertiginoase a cererii...

National6 ore ago

Scădere semnificativă a infracțiunilor și a accidentelor înregistrate în perioada de Minivacanță de 1 Mai și de Paște, conform bilanțului MAI

Oamenii legii au constatat o scădere a numărului de probleme înregistrate anul acesta în perioada minivacanţei de 1 Mai şi...

National7 ore ago

Litoralul românesc: Prețuri echilibrate și provocări cu forța de muncă în sezonul estival

Prețurile pe litoral românesc în acest început de sezon sunt echilibrate pentru toate buzunarele, spune George Mândilă, președinte al organizației...

Regional7 ore ago

Cupa Municipiului Târgu Jiu – Etapa I a Campionatului Național de Rallycross

În perioada 11-12 mai, Târgu Jiu va găzdui etapa I din prestigiosul Campionat Național de Rallycross – Cupa Municipiului Târgu...

Regional7 ore ago

Târgu Jiu: Se inaugurează Parcul de la Narcise

Autoritățile locale pregătesc o inaugurare de excepție pentru noul parc din zona Narcise din Târgu Jiu, programată în acest weekend....

Regional7 ore ago

ExpoFlora Craiova 2024

Primăria Craiova vă invită să participați la evenimentul special „ExpoFlora Craiova 2024”, organizat în cadrul Zilelor Municipiului Craiova. Expoziția cu...

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON