Connect with us

Muzica si film

De ce a refuzat Julie Andrews să apară în Mary Poppins Returns

Filmul va intra în cinematografele noastre pe 28 decembrie

Published

on

Într-un interviu acordat Entertainment Weekly, regizorul lui Mary Poppins Returns, Rob Marshall, a declarat că nu o vom vedea în remake şi pe interpreta producţiei originale, Julie Andrews.

Cineastul a spus că a vorbit cu Andrews – acum în vârstă de 81 de ani – însă ea a refuzat să apară în film. Actriţa, care a câştigat Oscarul pentru rolul din primul Mary Poppins (1964), a subliniat că este rândul lui Emily Blunt [actriţa britanică din Looper şi Edge of Tommorow a primit rolul celebrei dădace – n. red.] să capteze atenţia publicului.

„Este spectacolul lui Emily şi nu vreau să apar şi eu în acesta. Nu vreau să fiu văzută ca Mary Poppins în film. Nu-mi doresc asta. Mi-ar plăcea cu adevărat ca ea să fie cea care atrage toată atenţia şi să se bucure de asta pentru că va fi grozavă”, a spus Andrews.

Acţiunea noului film este plasată în Londra, după Marea criză economică a anilor ’30. Musicalul spune povestea lui Jane (Emily Mortimer) şi a lui Michael Banks (Ben Whishaw), ajunşi acum adulţi. În scenariul imaginat de David Magee, familia Banks, atinsă de o dramă personală, primeşte vizita lui Mary Poppins. Misiunea ei este de a face pe toată lumea să recâştige bucuria trecutului.
sursa:cinemagia.ro