Connect with us

Horoscop

Horoscop-sâmbătă, 29 iulie 2017

Published

on

Horoscop-sâmbătă, 29 iulie 2017

Leu. Nu este o zi favorabilă investițiilor. Vă sfătuim să evitați speculațiile. Nu căutați să obțineți sume necuvenite, pentru că riscați să aveți necazuri! După-amiază este posibil să aveți musafiri. Relațiile sentimentale vă pot oferi mari satisfacții.

 

Fecioară. Vă aflați într-o perioadă favorabilă contactelor sociale și relațiilor parteneriale în toate domeniile. După-amiază este posibil să survină schimbări de program din cauza unei invitații la o petrecere. Vă sfătuim să nu neglijați odihna.

 

 

Balanță. Se pare că în prima parte a zilei sunteți decis să rezolvați o problemă de familie, pe care ați tot amânat-o. S-ar putea să fiți nevoit să faceți câteva drumuri și cheltuieli neprevăzute. Deși vi se pare că nu va ajunge timpul, aveți șanse mari să terminați tot ce v-ați propus. Vă recomandăm să aveți grijă de bani. Există pericolul să îi pierdeți.

 

Scorpion. Se pare că sunteți hotărât să începeți ceva nou. Este o zi favorabilă activităților intelectuale și aveți ocazia să vă afirmați în societate. S-ar putea să vă remarce o persoană de sex opus. Vă recomandăm să dați dovadă de prudență.

 

Săgetător. Pot avea loc schimbări benefice în relațiile dumneavoastră sentimentale. 
Sunteți comunicativ și aveți ocazia să vă împrieteniți cu o persoană deosebită. Nu este exclus ca această relație să se dovedească foarte durabilă. Spre seară, este posibil să aveți o mică problemă de sănătate. Nu este cazul să vă faceți griji, totul se va rezolva în scurt timp.

 

Capricorn. Se pare că dimineața vă simțiți obosit și fără chef de muncă. Este recomandabil să evitați deciziile importante, mai ales în afaceri, și activitățile ce necesită un efort deosebit. Limitați-vă la activități de rutină! Spre seară s-ar putea să mergeți în vizită la o persoană foarte dragă, unde va recăpătați buna dispoziție.

 

Vărsător. Dimineața s-ar putea să încasați o sumă considerabilă de pe urma unei afaceri. Puteți să vă faceți planuri pentru o investiție, dar fără să luați o decizie azi. Nici călătoriile lungi nu sunt recomandate azi. Ar fi bine să vă petreceți timpul liber împreună cu persoana iubită. Încercați să-i faceți o surpriză placută!

 

Pești. Deși sunteți destul de aglomerat, aveți suficientă energie pentru a face față tuturor problemelor. Aveți ambiția să mergeți până la capăt, indiferent de obstacole. Se pare că situația financiară nu vă satisface, dar nici nu reprezintă o problema gravă. Comunicați mai mult cu partenerul de viață!

 

Berbec. Aveți posibilitatea să luați o decizie importantă în privinta relațiilor sentimentale, care vă poate schimba viața. Este posibil să primiți de la o persoana dragă un cadou de care vă veți bucura mult. Prietenii v-ar putea invita să mergeți la o petrecere.

 

Taur. Se pare că vă doriți mult să faceți o schimbare sau să începeti ceva nou. Traversați o perioadă dificilă, cu multe probleme de rezolvat. Este posibil să nu stați prea bine cu banii, dar vă sfătuim să nu vă faceți griji. Evitați speculațiile financiare!

 

Gemeni. O rudă mai în vârstă ar putea încerca să vă tempereze dorința de a obține venituri prin metode care presupun riscuri mari. Ar fi bine să nu vă sacrificați tot timpul liber pentru interese materiale, neglijând relațiile cu familia și prietenii. Este recomandat să acordați mai multă importanță studiului și relațiilor sentimentale.

 

Rac. Este posibil să începeți o nouă etapă în viața socială și pe plan sentimental. Azi sunt favorizate întâlnirile cu persoane mai tinere, comunicarea cu persoana iubită și călătoriile. Se pare că aveți o dorință intensă de schimbare. Acum este momentul să demarați o nouă afacere. Vă recomandăm să fiți atent la cheltuieli.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: eastrolog.ro

ULTIMA ORĂ

Info Trafic4 ore ago

Restricții de circulație pentru camioane în minivacanța de Paște

În contextul minivacanței de Paște, autoritățile au impus restricții de circulație pentru camioane pe anumite tronsoane rutiere importante. Astfel, circulația...

Fapt divers4 ore ago

Edward Sanda și Cleopatra Stratan, departe unul de celălalt de Paștele acestui an

Edward Sanda și Cleopatra Stratan, unul dintre cele mai tinere cupluri din showbiz-ul românesc, se pregăteau să petreacă Paștele la...

National5 ore ago

SRI stârnește râsul și speculațiile pe Facebook cu mesajul său de Paște

Serviciul Român de Informații (SRI) și-a menținut tradiția de a marca sărbătorile importante pentru români printr-un mesaj special postat pe...

Regional5 ore ago

Hora de Paște, la Lelești

Primăria și Consiliul Local Lelești sunt încântați să vă invite la o tradiție îndrăgită – Hora de Paște! Anul acesta,...

Sport5 ore ago

Real Madrid câștigă pentru a 36-a oară campionatul Spaniei

Real Madrid a obținut pentru a 36-a oară titlul de campioană a Spaniei, consolidându-și dominația în fotbalul spaniol. Această realizare...

National5 ore ago

Paște în siguranță: Fără incidente majore în noaptea de Înviere, anunță Ministerul Afacerilor Interne

În noaptea de Înviere nu a avut loc niciun incident major, anunță Ministerul Afacerilor Interne, care a vegheat la respectarea...

Regional9 ore ago

Tradițiile Pascale în Oltenia: Obiceiuri străvechi și respect pentru sărbătoare

Sărbătoarea Paștelui în Oltenia este însoțită de obiceiuri vechi, care sunt adânc înrădăcinate în credința și tradițiile locale. În această...

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON