Connect with us

National

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, i-a adresat o scrisoare deschisă preşedintelui Klaus Iohannis

  O reacţie la declaraţiile de ieri ale lui Klaus Iohannis a avut şi…

Published

on

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, afirmă că va lupta în continuare pentru desfiinţarea statului paralel. El i-a adresat o scrisoare preşedintelui Klaus Iohannis, în care susţine că acesta este produsul unor forţe oculte, cu rolul de a executa întocmai şi la timp planurile statului paralel.

Preşedintele a spus joi, 2 noiembrie, într-o declaraţie de presă, că în România nu există forţe oculte, subterane sau stat paralel. În plus şeful statului a apreciat despre liderul de la Senat că are… citez… „obsesii declarative cu privire la statul paralel”.  O reacţie la declaraţiile de ieri ale lui Klaus Iohannis a avut şi deputatul PSD, Florin Iordache, fost ministrul al Justiţiei.

Acesta a respins criticile privind modificarea legilor Justiţiei şi a apreciat că propunerile îmbunătăţesc legislaţia în domeniu şi sunt promovate printr-o procedură parlamentară normală. Şeful statului a criticat procedura de modificare a legilor justiţiei, despre care a afirmat că sunt… citez: „ciopârţite”.