Connect with us

Evenimente

Horoscop – vineri, 19 ianuarie

Previziuni astrale pentru vineri, 19 ianuarie 2018.

Published

on

BERBEC
O multime de lucruri pozitive se petrec in jurul vostru si incepeti sa aveti mai multa incredere in fortele voastre. Va ganditi sa incepeti o afacere sau un proiect nou.

TAUR
Un eveniment important in viata de cuplu va tine ca pe ace. Deciziile pe care le luati astazi va pot schimba viata in mod radical.

GEMENI
Ati fost foarte agitati in ultimul timp si nu ati fost atenti la cateva detalii esentiale. Relatia cu familia o sa fie mult mai buna in aceste zile.

RAC
Sunteti plini de energie si dornici de aventura. De aceea va faceti de acum planuri pentru weekend si va ganditi serios sa plecati din oras.

LEU
Asteptati weekend-ul cu zambetul pe buze, pentru ca o sa plecati din oras. Scapati de galagie, trafic si nervi si o sa va relaxati.

FECIOARA
Vestea pe care o primiti astazi va lasa fara cuvinte, dar va umple de emotii. Realizati ca aveti in jurul vostru oameni dragi, care se gandesc la voi chiar daca uneori sunteti incapatanati.

BALANTA
Astazi atrageti admiratia celor din jur. Cu putina atentie, va puteti descurca excelent in afaceri si veti avea ocazia sa faceti o investitie importanta pentru casa.

SCORPION
Ar fi bine sa ii aratati persoanei iubite mai multa afectivitate. Nu va lasati acaparati de problemele personale!

SAGETATOR
Este important sa va concentrati pe acele lucruri care va ajuta sa va duceti la bun sfarsit planurile. Este o perioada perfecta sa fiti observati de cei care pot face diferenta in acest sens.

CAPRICORN
Astazi cautati inspiratie si in cele mai mici lucruri. Tot ceea ce veti face vas ta sub semnul creatiei, iar cei din jur vor avea ocazia sa vada si o alta latura a voastra.

VARSATOR
Este cazul sa va extindeti orizonturile si sa va implicati in noi activitati. Veti intalni oameni care au aceleasi idealuri si veti lupta pentru o cauza comuna.

PESTI
Veti fi motivate sa va asumati rolul unui model de urmat in viata cuiva. Va face placere sa ajutati si sa ii inspiratii pe altii sa va urmeze sfaturile.

 

sursa: Bucuresti FM

 

ULTIMA ORĂ

Sport8 ore ago

Programul etapei a 8-a din SuperLiga: Derby-ul CFR Cluj – Rapid pe 5 Mai, Universitatea Craiova – FCSB încheie runda

Începând cu data de 3 mai, etapa a 8-a din play-off-ul și play-out-ul SuperLigii va debuta cu duelul între Farul...

Sport8 ore ago

Universitatea Craiova câștigă dramatic împotriva Rapidului în etapa a șaptea a play-off-ului Super Ligii de fotbal

Universitatea Craiova a reușit o victorie impresionantă în deplasare împotriva echipei Rapid, marcând un scor de 2-1 în timpul adițional...

Regional9 ore ago

Craiova: Punct de comercializare și sacrificare a mieilor, la Piața Chiriac (Reportaj)

Punctul de vânzare şi tăiere a mieilor din Piaţa Chiriac este deschis până sâmbătă, 4 mai și funcționează  pe aceleaşi...

National9 ore ago

Recomandările ANPC pentru perioada 1 Mai – Sărbătorile de Paști

Pregătirile pentru ziua de 1 Mai și sărbătorile pascale reprezintă un moment de vârf pentru activitățile comerciale, de aceea Autoritatea...

Regional9 ore ago

Echipamente de ultimă generație pentru polițiștii și jandarmii vâlceni

Astăzi, 30 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) și Inspectoratul de Jandarmi Județean (IJJ) Vâlcea au primit noi echipamente,...

Regional9 ore ago

Mehedinți: Jandarmii vor fi la datorie pe perioada minivacanței de Ziua Internațională a Muncii și Sărbătorile Pascale

Peste 250 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Mehedinți, alături de celelalte structuri din subordinea Ministerului Afacerilor Interne...

Regional9 ore ago

Liceul Teologic Adventist Craiova găzduiește Olimpiada Națională de Religie Cultul Adventist de Ziua a Șaptea

În perioada 8-12 mai 2024, Liceul Teologic Adventist din Craiova va fi gazda celei de-a II-a ediții a Olimpiadei Naționale...

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON