Connect with us

National

Prim-ministrul interimar face apel la cetățeni

Prim-ministrul interimar, Mihai-Viorel Fifor a cerut autorităților să comunice public în permanență evoluțiile fenomenelor meteorologice și a făcut apel la populație să se informeze înainte de a pleca la drum.

Published

on

În cadrul ședinței Centrului Național de Conducere Integrată, la care a participat în această dimineață, prim-ministrul interimar Mihai-Viorel Fifor a cerut autorităților să comunice public în permanență evoluțiile fenomenelor meteorologice și a făcut apel la populație să se informeze înainte de a pleca la drum. ”Fac apel ca, în cazul în care va apărea un nou val de ninsoare, cetățenii să înțeleagă că trebui să ne sprijine prin respectarea regulilor care se impun pentru siguranța lor. Mă refer la evitarea drumurilor, dacă condițiile meteorologice sunt severe sau, în cazul în care apar urgențe, să plece la drum cu autovehicule corespunzător echipate”, a subliniat prim-ministrul interimar Mihai-Viorel Fifor.

Situația la nivel național este monitorizată permanentă de Centrul Național de Conducere Integrată, din cadrul Ministerului Afacerilor Internelor, în care sunt prezenți și specialiști din cadrul Ministerului Transporturilor și Ministerului Energiei.