Connect with us

Regional

Craiovenii talentati pot juca intr-o piesa de Shakespeare la Festivalul International din luna aprilie!

Spectacolul va avea loc în aer liber și va fi o ocazie specială pentru oameni din orice domeniu de activitate, studenți, pensionari să devină actori!

Published

on

După succesul avut cu spectacolul ”Romeo și Julieta” la ediția precedentă a Festivalului Internațional Shakespeare, în 2016, Compania Teatrulescu invită craiovenii să participe la o nouă producție.

La invitația domnului Emil Boroghină, Directorul Onorific al Festivalului Internațional Shakespeare, regizorul Philip Parr, directorul artistic al Companiei Parrabbola din Marea Britanie se reîntoarce la Craiova împreună cu echipa sa!

Pe 31 Martie încep repetițiile pentru un spectacol de Teatru Comunitar care va fi prezentat în cadrul celei de-a XI-a ediții a Festivalului Shakespeare. Premiera spectacolului va avea loc în ziua de 24 Aprilie. Spectacolul va avea loc în aer liber și va fi o ocazie specială pentru oameni din orice domeniu de activitate, studenți, pensionari să devină actori, să se implice în construirea decorului și recuzitei, în realizarea costumelor, în funcție de abilitățile și dorințele fiecăruia. Vor fi patru săptămâni de repetiții și spectacole, cu o echipă română și engleză, care, avem convingerea, vor rămâne o experiență de neuitat pentru participanți. Proiectul, ce va reuni astfel câțiva actori profesioniști și oameni din comunitatea craioveană, este o coproducție între Festivalul Shakespeare Craiova, Compania Parrabbola UK, Teatrul Național ”Marin Sorescu” și Compania Teatrulescu.
Despre cum vă puteți înscrie pentru a fi parte dintr-o piesă shakespeariană, în cadrul Festivalului Internațional Shakespeare de la Craiova, ne-a vorbit Ramona Drăgulescu, președintele Companiei Teatrulescu:

 

 

foto: cvlpress.ro