Connect with us

Regional

One Weekend to Remember, second edition

Începe cel mai mare festival de dansuri latino din Oltenia.

Published

on

Cel mai mare festival de dansuri latino din Oltenia, One Weekend to Remember, se deschide astăzi, 4 Mai 2018,  în Craiova. Aflat la cea de-a doua ediție, evenimentul se bucură de participarea  a numeroase școli de dans din București, Iași, Cluj, Constanța, Brașov, Piteşti, Vâlcea, dar și de școli de dans din Bulgaria, Serbia, Ungaria, Franța și Italia și reunește campioni naţionali şi internaţionali, dansatori profesionişti şi amatori de salsa, bachata, kizomba, rueda de casino, semba şi afro-house.

Festivalul se va desfășura la Casa de Cultură a Studenţilor în perioada 4 – 6 mai și pe parcursul celor trei zile vor avea loc  workshop-uri cu instructori internaţionali și unii dintre cei mai buni instructori de dans din România: Kwenda Lima, unul dintre cei mai căutați artiști de kizomba din lume, Ana Zidaru, din Craiova, una dintre cele mai bune dansatoare de salsa din lume, și bineînțeles, Miguel şi Susana, artiști de origine portugheză instructori de semba şi kizomba, a anunțat Hicham Benis, organizator eveniment.

În premieră în România, va fi organizată în cadrul festivalului și o Cupă Internațională de Kizomba – „INTERNAȚIONAL KIZZ CUP CRAIOVA 2018”, dotată cu premii în bani și sub formă de voucher – city breack în valoare de 2000 de euro. Concursul se adresează tuturor dansatorilor de kizomba şi semba, indiferent de nivelul de pregătire.