Connect with us

Evenimente

Horoscop – vineri, 11 mai

Previziuni astrale pentru vineri, 11 mai 2018.

Published

on

BERBEC
Planurile pe termen lung sunt greu de construit, asa ca pentru moment ar fi bine sa invatati sa va bucurati de micile realizari. Persoana iubita va ofera tot sprijinul.

TAUR
Sunteti optimisti si bucurosi pentru ceea ce ati realizat pana acum si aveti toate motivele. Mai mult ca niciodata, drumul vostru este acum stabil si clar.

GEMENI
Viata voastra sociala ia o turnura interesanta astazi. Refuzati sa va irositi energia pe oameni care nu merita atentia voastra si va concentrati doar pe prietenii care v-au fost alaturi la bine si la rau.

RAC
Nu va place situatia in care sunteti la serviciu din cauza unui coleg care fuge de responsabilitate, asa ca astazi o sa puneti piciorul in prag si o sa dati cartile pe fata.

LEU
In plan profesional lucrurile decurg mai bine decat va asteptati. Eforturile voastre incep sa dea roade, spre incantarea voastra.

FECIOARA
Treceti printr-o perioada mai agitata, insa partenerul de viata face tot posibilul ca sa va ajute si sa va fie mai usor si chiar reuseste sa va faca sa va simtiti mai relaxati.

BALANTA
Sunteti plini de energie si emanati numai stare de bine, iar de aceea este imposibil ca cineva sa nu va placa sau sa nu-i intrati in gratii.

SCORPION
Aveti intuitie foarte buna si faceti fata oricaror obstacole ce va vin in cale. Aveti activitate, dar cu toate acestea inca doriti sa va mai implicati in diverse planuri.

SAGETATOR
Sunteti imprevizibili astazi. Ii surprindeti chiar si pe cei dragi, desi ei va cunosc cel mai bine.

CAPRICORN
Depasiti-va limitele. Nu faceti doar ceea ce stiti. Nu va temeti de nou, pentru ca ceea ce o sa descoperiti ar putea sa va uimeasca.

VARSATOR
Astrele sunt de partea voastra astazi. Veti avea parte de o zi extraordinara, mai ales daca trebuie sa faceti un drum in afara orasului.

PESTI
Trebuie sa faceti pace cu voi insiva. Va obositi peste masura dorind sa executati totul de unul singur. Daca cereti ajutorul cuiva, nu este semn de slabiciune.

 

sursa: Bucuresti FM

 

ULTIMA ORĂ

a woman in green long sleeves picking tomatoes a woman in green long sleeves picking tomatoes
National6 ore ago

Secretele cultivării roșiilor: Sfaturi de la un fermier experimentat (INTERVIU)

Atunci când vine vorba de cultivarea roșiilor sau, mai important, de obținerea unei recolte de roșii uimitoare, câteva sfaturi și...

National6 ore ago

Organizațiile de mediu solicită Guvernului României să sprijine retragerea din Tratatul Carta Energiei (INTERVIU)

Mai multe organizații de mediu și think tank-uri solicită Guvernului României să susțină retragerea din Tratatul Carta Energiei, după ce Comisia...

soldier wearing brown helmet holding assault rifle during daytime soldier wearing brown helmet holding assault rifle during daytime
International7 ore ago

Statele Unite suspendă livrarea de bombe către Israel

Statele Unite au suspendat livrarea unui transport de bombe de putere în Israel, după ce guvernul israelian nu a răspuns...

red smoke illustration red smoke illustration
International7 ore ago

Flacăra Olimpică ajunge la Marsilia, deschizând un tur inedit înaintea Jocurilor Olimpice de la Paris

Flacăra olimpică a ajuns în largul portului Marsilia, unde va fi debarcată diseară, la începutul unui tur al Franței inedit,...

National7 ore ago

Autostrada A7 ar putea reduce pericolele de pe Drumul Național 2 – E 85

Drumul Național 2 – E 85 se numără printre cele mai periculoase șosele din țară, fiind martor la zeci de...

National7 ore ago

Polițiștii locali au protestat la Guvern pentru recunoașterea condițiilor grele de muncă

Câteva zeci de poliţişti locali din România au protestat la Guvern, în Piaţa Victoriei, solicitând recunoaşterea condiţiilor grele de muncă,...

boy looking on a tidied desk boy looking on a tidied desk
National7 ore ago

Reîntoarcerea la școală pentru aproximativ trei milioane de elevi și preșcolari

Aproximativ trei milione de elevi şi preşcolari au revenit, astăzi, în sălile de curs, după vacanţa de primăvară şi sărbătorile...

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON