Connect with us

Regional

Conferință internațională la Craiova

Colegiului Național ,,Carol I” din Craiova a organizat Conferința internațională „New perspectives on education”.

Published

on

Colegiului Național ,,Carol I” din Craiova a organizat joi, 31 mai 2018, Conferința internațională „New perspectives on education”, evenimentul ce a avut drept scop încurajarea schimbului de bune practici între cadre didactice, inspectori școlari și reprezentanți ai asociațiilor care activează în domeniul educațional,  cu referire la integrarea unor noi strategii, metode și instrumente  de predare-învățare în cadrul abordărilor trans-disciplinare.

Conferința a reunit cadre didactice din Italia, Lituania, Belgia, Turcia și  România.

Procesul de predare este primul care influențează rezultatele elevilor, sporește șansele absolvenților de se integra socio-profesional și promovează imaginea instituțiilor de învățământ.

Astfel, printr-o colaborare eficientă între diverse instituții, axată pe un schimb real de metode și tehnici eficiente, precum și prin intermediul unor „povești de succes”, prin partajarea informației și a resuselor disponibile,  instituțiile de învățământ pot realiza o educație de calitate.

Conferința internațională „New perspectives on education” a reprezentat o poartă deschisă spre colaborare, oferind participanților un mediu deschis diaogului și parteneriatelor.

ULTIMA ORĂ

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON