Connect with us

Evenimente

Horoscop – sambata, 2 iunie

Previziuni astrale pentru sambata, 2 iunie 2018.

Published

on

Berbec

Ziua este una favorabila intiativelor privind schimbarile si imbunatatirile in toate domeniile. Puteti sa contati pe sprijinul prietenilor si al partenerului de viata.

Taur

Pe tot parcursul acestei zile aveti sanse reale de succes, atat in plan profesional sau in afaceri, cat si in viata sociala. Inainte de amiaza este posibil sa faceti o calatorie importanta.

Gemeni

Este de asteptat sa va simtiti in forma si bine dispus si sa luati decizii inspirate in chestiuni de natura financiara. Este o zi buna pentru comunicarea cu persoanele mai tinere din anturaj.

Rac

Capacitatea de comunicare este foarte buna astazi si favorizeaza relatiile cu cei din jur, atat in plan profesional cat si in viata personala. Sunt sanse sa obtineti castiguri importante din activitati comerciale.

Leu

In prima parte a zilei este posibil sa luati o hotarare in urma careia sunteti nevoit va schimbati tot programul. Este o zi buna pentru a va ocupa de probleme financiare.

Fecioara

Se pare ca va simtiti in forma si va ganditi sa faceti anumite schimbari in plan profesional. Este un moment favorabil pentru a face planuri de viitor.

Balanta

Aveti posibilitatea sa va imbunatatiti considerabil situatia materiala. Este posibil sa incasati bani de la locul de munca si dintr-o afacere finalizata in ultima perioada.

Scorpion

In prima parte a zilei dati dovada de incredere in fortele proprii si spirit de aventura. Seara este posibil sa petreceti momente placute impreuna cu persoana iubita.

Sagetator

Inainte de amiaza s-ar putea sa primiti un cadou neasteptat de la o persoana draga. Capacitatea de comunicare este foarte buna astazi si va ajuta sa colaborati intr-un mod placut si eficient cu colegii de munca si cu partenerii de afaceri.

Capricorn

Astazi beneficiati de multa energia fizica si intelectuala, ceea ce va incurajeaza sa demarati proiecte noi si sa faceti planuri de viitor, in special in ceea ce priveste locuinta si viata de familie.

Varsator

Este o zi buna pentru a demara o afacere planuita mai demult, fiindca aveti capacitatea de a lua decizii inspirate si realiste.

Pesti

In prima parte a zilei s-ar putea sa fiti nevoit sa va schimbati complet programul stabilit anterior. Nu este exclus sa puneti la cale o reuniune, impreuna cu cativa prieteni.

sursa: eastrolog.ro

 

ULTIMA ORĂ

Info Trafic10 ore ago

Restricții de circulație pentru camioane în minivacanța de Paște

În contextul minivacanței de Paște, autoritățile au impus restricții de circulație pentru camioane pe anumite tronsoane rutiere importante. Astfel, circulația...

Fapt divers10 ore ago

Edward Sanda și Cleopatra Stratan, departe unul de celălalt de Paștele acestui an

Edward Sanda și Cleopatra Stratan, unul dintre cele mai tinere cupluri din showbiz-ul românesc, se pregăteau să petreacă Paștele la...

National10 ore ago

SRI stârnește râsul și speculațiile pe Facebook cu mesajul său de Paște

Serviciul Român de Informații (SRI) și-a menținut tradiția de a marca sărbătorile importante pentru români printr-un mesaj special postat pe...

Regional10 ore ago

Hora de Paște, la Lelești

Primăria și Consiliul Local Lelești sunt încântați să vă invite la o tradiție îndrăgită – Hora de Paște! Anul acesta,...

Sport11 ore ago

Real Madrid câștigă pentru a 36-a oară campionatul Spaniei

Real Madrid a obținut pentru a 36-a oară titlul de campioană a Spaniei, consolidându-și dominația în fotbalul spaniol. Această realizare...

National11 ore ago

Paște în siguranță: Fără incidente majore în noaptea de Înviere, anunță Ministerul Afacerilor Interne

În noaptea de Înviere nu a avut loc niciun incident major, anunță Ministerul Afacerilor Interne, care a vegheat la respectarea...

Regional14 ore ago

Tradițiile Pascale în Oltenia: Obiceiuri străvechi și respect pentru sărbătoare

Sărbătoarea Paștelui în Oltenia este însoțită de obiceiuri vechi, care sunt adânc înrădăcinate în credința și tradițiile locale. În această...

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON