Connect with us

Regional

Accident de muncă la Complexul Energetic Oltenia

Doi angajaţi s-au electrocutat de la un panou electric

Published

on

Doi angajaţi ai Complexului Energetic Oltenia, au fost răniţi astăzi după ce s-au electrocutat de la un panou electric care a făcut flamă. Corespondentul RRA, Titus Stoichţoiu, transmite că cei doi muncitori au arsuri pe mâini şi faţă şi au fost transportaţi cu elicopterul SMURD la spitale din Bucureşti.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj, este vorba de un bărbat de 42 de ani, care a suferit leziuni mai grave, iar celălalt, de 48 de ani, a fost rănit uşor. O echipă de la Inspectoratul Teritorial de Muncă Gorj este deja la Rovinari pentru a ancheta accidentul de muncă.

Şi Corpul de control al Ministrului Energiei va verifica împrejurările în care s-a produs accidentul, însă din primele evaluări se pare că este vorba despre neglijenţă în serviciu, informează ministerul de resort. Ministerul a decis convocarea unei comisii interne de anchetă la nivelul Complexului Energetic Oltenia şi trimiterea Corpului de Control pentru evaluarea exactă a imprejurărilor accidentului de muncă.