Connect with us

National

Protest în marile orașe (audio)

Published

on

Sute de oameni au protestat, aseară, în marile oraşe, nemulţumiţi de modul în care au intervenit autorităţile în cazul fetelor ucise la Caracal.

La Alba Iulia câteva zeci de persoane, în majoritate tinere de vârsta celor două fete, au participat la un protest tăcut.

Şi în centrul Sibiului s-a ieşit în stradă, iar la Satu Mare câteva persoane au aprins lumânări şi s-au rugat pentru cele două tinere.

În Capitală, zeci de persoane, printre care şi numeroase femei îmbrăcate în negru, au participat, la un protest organizat în faţa Ministerului de Interne, sub genericul „Cade una, cădem toate!” Reporterul nostru, Alex Buzică a stat de vorbă cu câteva dintre femeile prezente la manifestaţie:

Și la Târgu-Jiu, căteva mămici cu copii au protestat ieri, în fața Instituției Prefectului Gorj, pentru atrage un semnal de alarmă cu privire la lipsa de reacție a autorităților în cazul copiilor dispăruți. Protestul a fost unul pașnic. Au fost aprinse lumânări în memoria Alexandrei și au fost lipite afișe cu mesaje.