Connect with us

Info Trafic

Infotrafic – ora 7:00

Published

on

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că nu sunt anunțate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația întreruptă din cauza vreunui eveniment rutier sau a vremii nefavorabile, nici probleme majore privind fluența traficului pe arterele principale.

Pe sensul către Sibiu al DN7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, la kilometrul 238+120 de metri, în afara localității Câineni, județul Vâlcea, din cauza surpării suprafeței carosabile (pe o lungime de aproximativ 6 metri), se circulă pe un singur fir, dirijat prin semaforizare.

Pentru a permite executarea unor lucrări de asfaltare, pe sensul către Capitală al autostrăzii A2 București  – Constanța s-a închis nodul rutier de la km 15, ieșirea spre Cernica. Accesul către localitățile Cernica și Bălăceanca se face prin șoseaua de centură a municipiului București.

Pe tronsonul kilometric 27 – 33, între localitățile Brănești (județul Ilfov) și Fundulea (județul Călărași), circulația rutieră este întreruptă pe sensul către litoral al autostrăzii A2 București – Constanța. Din acest motiv, traficul rutier se desfășoară pe calea nr. 2 (sensul către Capitală), pe câte o bandă pentru fiecare direcție.

În județul Dâmbovița, pe DN71 Târgoviște – Sinaia, la kilometrul 92+933 de metri, în zona orașului Fieni, traficul rutier se desfășoară alternativ, pe un fir, întrucât starea tehnică a podului situat în această zonă nu permite desfășurarea în siguranță a circulației în ambele sensuri, simultan. Măsura restricționării circulației s-a luat pe o perioadă nedeterminată, zona fiind semnalizată corespunzător.