Connect with us

Regional

Măsuri de siguranță pentru revenirea elevilor la școală

Published

on

Primăria Craiova a demarat, la începutul acestei luni, lucrări de reparații în mai multe unități de învățământ din municipiu, în vederea reluării cursurilor la clasele terminale de gimnaziu și liceu.

“Ne-am propus să verificăm, din timp, toate unitățile școlare și să intervenim acolo unde este nevoie. În acest sens, am demarat lucrări de dezinfecție și reparații și am avut în vedere, în special, grupurile sanitare din școlile și liceele unde condițiile nu erau dintre cele mai bune. Am trimis o circulară către unitățile școlare, pentru a le informa că Primăria Craiova va asigura fonduri pentru materiale de dezinfecție, dispozitive pentru mâini și picioare, achiziția de măști, inclusiv termometre pentru luarea temperaturii la distanță”, a declarat primarul Mihail Genoiu.

Totodată, în contextul școlii on-line, conducerile mai multor unități de învățământ au achiziționat, din banii alocați de Primăria Craiova, table inteligente, prin intermediul cărora elevii și profesorii pot interacționa de la distanță, în condiții sigure.