Connect with us

CULTURAL

Teatru Național „Ion Luca Caragiale” din București lansează TNB-TV

Published

on

Teatrul Național București lansează TNB-TV (noua denumire a canalului youtube al teatrului), un prim pas către o televiziune on-line dedicată adevăratelor vedete, în contextul în care termenul „vedetă” este folosit, parcă, în ultima vreme, prea des și prea fără atenție, informează instituția printr-un comunicat.

TNB-TV va transmite materiale video realizate de echipa de comunicare a TNB, cu ajutorul echipei Studioului media al TNB, care va asigura filmarea și transmisia în regim live a unor materiale video realizate special pentru publicul pasionat de teatru.

TNB-TV va începe seria de transmisii live, luni, 20 iulie 2020, cu un interviu ocazionat de premiera spectacolului de teatru documentar, Jurnal de România.1989, regizat de Carmen Lidia Vidu. Vom afla de la artiștii care au participat la realizarea spectacolului, gânduri, speranțe, idei și poate…secrete din timpul lucrului. Transmisia fiind live, veți putea interveni în discuție prin intermediul mesajelor, le veți putea pune întrebări invitaților și veți avea cel puțin o șansă de a afla răspunsurile, pe loc, se precizează în comunicat.

TNB-TV poate fi accesat la adresa http://www.youtube.com/c/TeatrulNaţionalILCaragialeBucureşti.