Connect with us

Sport

Roland Garros: Programul zilei de luni, pentru jucătoarele din România

Published

on

Organizatorii de la Roland Garros au anunțat programul zilei de luni, 31 mai. România va fi reprezentantă, pe tabloul feminin de simplu, de Irina Begu, care om va întâlni pe Serena Williams, Sorana Cîrstea – în duel cu Johanna Konta și Mihaela Buzărnescu – partidă cu Arantxa Rus.

Conform programului oficial, meciul dintre Irina Begu și Serena Williams va fi ultimul al zilei de pe arena Philippe Chatrier. Începând de la această ediție, turneul parizian va avea sesiune de noapte, iar duelul dintre Irina și Serena nu va începe mai devreme de ora 22:00 (ora României).

Pe terenul 6 se vor duela Sorana Cîrstea și Johanna Konta. Va fi meciul al treilea al zilei, după Bertens vs Hercog și Norrie vs Fratangelo. Ar putea începe undeva în jurul orei 16.00, iar, în ultimul meci al zilei, se vor întâlni Mihaela Buzărnescu și Arantxa Rus, care ar începe în jurul orei 16.30.

Turneul de la Roland Garros, ediția cu nr. 125, se dispută în perioada 30 mai – 13 iunie, are premii totale în valoare de €34.367.215. Campionii en-titre sunt Iga Swiatek și Rafael Nadal (de 13 ori câștigător la Paris).