Connect with us

Regional

La Craiova are loc un târg caritabil al comunității IT, pentru a cumpăra echipamente destinate terapiilor copiilor cu autism

Published

on

O nouă ediţie a Târgului Caritabil Creative IT are loc în perioada 04-18 Decembrie 2021. Cei care vor trece „pragul” virtual al târgului vor putea alege dintr-o mulţime de decoraţiuni tematice de Crăciun, dulciuri, obiecte vestimentare şi opere de artă realizate de membrii Clubului Programatorilor Craiova.

Toate donaţiile strânse pe parcursul celor două săptămâni de târg merg către cauze caritabile. În această iarnă, IT-iştii voluntari au decis să îi ajute pe copiii cu autism care fac terapie în centrul „Visuri şi Speranţe” din Craiova.

Pentru ca ei să beneficieze de cele mai moderne terapii, pentru o recuperare eficientă, voluntarii vor achiziţiona tablete inteligente prin intermediul cărora, copiii să poată face online şedinţele de terapie.

Creative IT, Ediţia a V-a, este un eveniment caritabil de Crăciun. În fiecare an, voluntari talentaţi din domeniul IT şi parteneri inimoşi se reunesc şi creează diverse obiecte, pe care le donează în cadrul târgului.

Mădălina Rădulescu face parte din echipa organizatorilor şi a fost invitată la emisiunea Pulsul Zilei, cu Daria Andriescu, unde a vorbit despre ediţia din acest an:

ULTIMA ORĂ

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON