Connect with us

National

Se aprind luminile în Satul Regal de la Săvârșin

Published

on

Două sute de copii de la Liceul Tehnologic „Regele Mihai I” şi de la Grădiniţa „Regina-Mamă Elena” din Săvârşin sunt așteptați, în Satul Regal, luni, 6 decembrie, de la ora 17.00, pentru a aprinde luminile din bradul de Crăciun.
Potrivit unei postări pe Facebook a Familiei Regale, în toate zilele lunii decembrie, Domeniul Regal Săvârşin poate fi vizitat, între orele 10.00-18.00.
În preajma Crăciunului, va fi inaugurate Casa Ceaiului, unde vizitatorii vor putea servi cafea, ceai, sandvişuri şi prăjituri, zilnic, între orele 10.00-18.00.
Pe parcursul lunii decembrie, vizitatorii sunt aşteptaţi la Muzeul Automobilului, Altelierul Auto al Regelui şi la Magazinul de suveniruri, care a fost aprovizionat cu o amplă colecţie de decoraţiuni de Crăciun, alături de colecţia de vinuri, cărţi şi porţelanuri regale.
Potrivit https://savarsinregal.ro/, clădirile din Satul regal sunt opt la număr: Muzeul Regal al Automobilului, aflat în clădirea restaurată a garajului regal, Atelierul Auto al Regelui Mihai, Spălătoria şi Călcătoria, Casa Musafirilor, Casa Ceaiului, Casa Intendentului, Casa Tehnică şi Magazinul de Suveniruri.