Connect with us

Muzica si film

Ne-Yo a lansat albumul „Self Explanatory”

Published

on

Ne-Yo, emblematicul creator de hituri R&B, de trei ori laureat al premiului Grammy, a lansat albumul „Self Explanatory”. Colecția de 13 piese susține semnul distinctiv al stilului lui Ne-Yo, aprins de o flacără proaspătă. Cântecul „Handle Me Gently” se bazează pe un groove dinamic în timp ce artificiile sale vocale ies în evidență. Cu o emoție de netăgăduit, el asigură: „Vreau să știi că nu există jocuri pe care să le joc. Nu vreau pe nimeni altcineva, această dragoste a venit pentru a rămâne.”


Corzile deschid scena pentru „Layin’ Low” cu Zae France, în timp ce „U 2 Luv” alunecă pe o linie de bas zguduitoare către o invitație, „Let’s dance until last call”. Pe o chitară acustică, Ne-Yo prezintă o altă latură a lui în „Push Up” [feat. Trippie Redd]. Apoi, există „Want It All or Nothing” unde registrul lui hipnotic strălucește.

Ne-Yo a stârnit inițial entuziasm pentru Self Explanatory cu banger-ul „You Got The Body”, care a fost lăudat de Rolling Stones și VIBE. De asemenea, pe album se află și single-ul favorit al fanilor „Stay Down” [feat. Yung Bleu], care a generat în special 3,6 milioane de stream-uri Spotify și peste 3,2 milioane de vizionări YouTube.