Connect with us

Regional

Alan Walker, la IntenCity Festival

Published

on

Alan Walker este unul dintre headlinerii Festivalului IntenCity, care va avea loc la Craiova, în perioada 28-30 iunie 2024.

Legendarul DJ norvegian va electriza în această vară scena Festivalului IntenCity, aflat la cea de-a treia ediție, cu piesele sale care au cucerit inimile fanilor din întreaga lume.

Cu peste 115 milioane de urmăritori pe platformele sale sociale, peste 12 miliarde de vizualizări pe YouTube și 50 de miliarde de stream-uri audio și video, Alan Walker este o forță în lumea muzicală, show-urile sale live fiind dorite în toate colțurile lumii.

Alan Walker este primul artist anunțat pentru Festivalul IntenCity, organizat de Opera Română Craiova, care și-a propus să reunească în cadrul evenimentului, încă de la prima ediție, o varietate de genuri și influențe muzicale. Desfășurată pe două scene, amenajate pe Stadionul Ion Oblemenco și la Sala Polivalentă, cea de-a treia ediție a festivalului va aduce la Craiova, noi stiluri emblematice de muzică, surprize și activități atractive pentru participanți, oferind o experiență festivalieră unică în România.

ULTIMA ORĂ

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON