Connect with us

Evenimente

Brâncuși, promovat pe mijloacele de trasport public!

Primăria Târgu Jiu încearcă, din nou, să-l promoveze pe Brâncuși, la nivel național.

Published

on

Primăria Târgu Jiu încearcă, din nou, să-l promoveze pe Constantin Brâncuși, cel puțin la nivel național pentru atragerea turiștilor în municipiu.

Viceprimarul din Târgu Jiu, Adrian Tudor, a declarat că a discutat cu operatorii de transport care efectuează curse în țară pentru lipirea de autocolante cu operele lui Constantin Brâncuși de la Târgu Jiu pe mijloacele de transport în comun. Potrivit lui Tudor, aceștia şi-au dat acceptul în acest sens, iar autocolantele urmează să fie puse pe autobuzele și microbuzele care efectuează curse din Târgu Jiu, către orașele mari din țară, cum ar fi Cluj, București sau Timișoara.

Viceprimarul din Târgu Jiu, a mai spus că operatorii de transport nu vor pretinde niciun fel de taxă municipalității pentru publicitatea făcută.

Costurile pentru realizarea autocolantelor vor fi suportate de Primăria Târgu Jiu, însă mai întâi, municipalitatea va trebui să găsească și o firmă care să le realizeze, acestea urmând să fie distribuite operatorilor de transport, începând cu luna noiembrie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: gds.ro

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: