Connect with us

Evenimente

Daruri pentru cei mici de la Bucureşti fm

Published

on

Patruzeci de copii din sectorul 1, aflaţi în grija asistenţilor maternali, primesc daruri de Ziua Copilului. Sâmbătă, 31 mai, de la ora 10:00, ei sunt invitaţi la Cinema Studio pentru a viziona filmele Zarafa şi Ucenicul vrăjitor. Bucureşti fm a făcut posibil acest moment, cu ajutorul partenerilor: Uniunea Cineaştilor din România, Studioul Animafilm şi Asociaţia Culturala Metropolis.

Duminică, 1 iunie, Bucureşti fm se mută în faţa Teatrului de Comedie, la încheierea Festivalului Comediei Româneşti pentru a deschide Gala de decernare a premiilor festivalului!

La 18:15 Cvartetul 4Arte îi va purta pe cei mici în minunata lume a filmelor animate. Copiii actorilor vor înmâna premiile şi toţi cei prezenţi se vor bucura de un concert inedit oferit de Bucureşti fm, partener tradiţional al FestCo.

Nu uitaţi, tot pe 1 iunie, de la ora 10:30 sunteţi invitaţi în zona gării din Orăşelul Copiilor pentru cea de a doua ediţie a Jocurilor Olimpi(ti)ce. Cele mai importante momente vor fi comentate in direct pe Bucureşti fm 98,3. Rezumatul jocurilor, in imagini pe www.bucurestifm.ro şi pe www.faceboook/bucurestifm.

Bucuresti fm1 Microsoft Word - comunicat 1 iunie BFM.doc

%d blogeri au apreciat: