Connect with us

Sport

Răzvan Burleanu, noul preşedinte al FRF

Published

on

Răzvan Burleanu este noul preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, după ce l-a învins, în două tururi de scrutin pe Vasile Avram, a transmis redactorul Radio România, Catrinel Oprişiu.

Răzvan Burleanu a fost ales preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, după al doilea tur de scrutin în cadrul Adunării Generale a forului naţional, cu un total de 113 voturi, în timp ce contracandidatul său, Vasile Avram, a primit 58 sufragii, transmite Agerpres.

În primul tur de scrutin, Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei de Minifotbal din România, obţinuse 72 de sufragii, Vasile Avram a primit 59 de voturi, în timp ce Gheorghe Chivorchian a primit 29 de voturi.

Sorin Răducanu nu a primit niciun vot, în timp ce Marcel Puşcaş îşi anunţase retragerea candidaturii înainte de primul tur de scrutin, sfătuindu-şi susţinătorii să îl voteze pe Burleanu.

Au fost anulate 13 voturi.

Gheorghe Chivorchian şi-a îndemnat susţinătorii să voteze în al doilea tur ”pentru viitor”, pentru Răzvan Burleanu.

Gică Popescu, principalul candidat la şefia FRF fiind susţinut de Mircea Sandu, se află în închisoare, după ce a fost condamnat la 3 ani ţi o lună în Dosarul Transferurilor.

Burleanu-Preşedintele Federaţiei Europene de Minifotbal

Răzvan Burleanu devine astfel al doilea preşedinte al FRF după 1990, înlocuindu-l pe Mircea Sandu, care a condus fotbalul românesc timp de 24 de ani.

Răzvan Burleanu, noul preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, s-a născut pe 1 iulie 1984 la Bacău şi este fiul fostului prim-divizionar Gică Burleanu, conform Agerpres.

A urmat cursurile Colegiului Naţional Gheorghe Vrânceanu din Bacău şi Facultatea de Ştiinţe Politice din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) din Bucureşti.

De la începutul anului 2012 este preşedintele Federaţiei Române de Minifotbal, fiind ales ulterior preşedinte al Federaţiei Europene de Minifotbal şi vicepreşedinte al Federaţiei Internaţionale de Minifotbal.

%d blogeri au apreciat: