Connect with us

Sport

Succes al înnotătorilor tricolori în Franţa

Published

on

La invitatia presedintelui clubului francez AASS Sarcelles Natation 95, domnul Guy Canzano, o delegatie de 9 sportivi, coordonata de Camelia Potec, a participat in perioada 7-9 martie la concursul International de la Sarcelles.

Cele mai bune rezultate ale delegatiei ?tricolore? au fost obtinute de Robert Glinta, care a cucerit trei medalii de aur ( 50, 100 si 200 spate) si a realizat si un nou record national de juniori (50 spatecu timpul de 26.26 ).

Alti trei sportivi au urcat de asemenea pe cea mai inalta treapta a podiumului: Coste Alin ( 3 medalii de aur 50, 100 liber si 50 fluture) Roman Andrei ( 200 bras la care a si realizat baremul de participare la JO tineret. si Cristea Horia ( 200 liber).

De asemenea, Bianca Raduta a obtinut argintul in proba de 200 fluture si totodata a realizat baremul de particiipare la Europenele de seniori

In luna aprilie (2-5), la Bacau vor avea loc Campionatele Nationale de seniori si juniori, competitie la care va fi prezent ca invitat de onoare din partea FRNPM, domnul Guy Canzano, preseidntele clubului AASS Sarcelles Natation 95

%d blogeri au apreciat: