Connect with us

Evenimente

Victor Ponta: ?Eu am puterea să merg, împreună cu restul românilor, pe drumul spre România corectă?

Published

on

Victor Ponta, Primul Ministru al României, a fost astăzi invitatul lui Victor Caraculacu în emisiunea Probleme la zi la Radio România Actualităţi. Primul Ministru a dat din nou asigurări că nu vor fi probleme cu plata pensiilor şi a salariilor până la sfârşitul anului. ?România are o rezervă de bani şi orice s-ar întâmpla în Europa sau Ucraina îşi poate asigura sută la sută pensiile, salariile şi funcţionarea instituţiilor publice?, a declarat astăzi premierul Victor Ponta la radioul public. ?Este un anunţ pe care îl fac cu toată responsabilitatea, pentru toţi acei pensionari şi angajaţi în domeniul public?.

El a mai precizat că ?statul are disponibilitatea necesară de a plăti pensiile şi salariile şi nu este nevoie să apelăm la FMI, să împrumutăm din altă parte sau să luăm vreo măsură extremă?.

Premierul a mai spus că nu vor fi mărite taxele actuale, de altfel, potrivit unei analize a ministrului finanţelor, pot fi eliminate peste 70 de „taxe parafiscale”, iar pierderea la buget „va fi una mică”, de aproximativ 2 milioane de lei.

Un post public dovedeşte că poate fi şi eficient şi bine administrat din punct de vedere financiar

?Sunteţi cel mai ascultat post şi vă felicit pentru asta şi mă bucur că, iată, un post public dovedeşte că poate fi şi eficient şi bine administrat din punct de vedere financiar. Mă gândesc că, din păcate, la Televiziune lucrurile merg mai prost?, a mai spus Primul Ministru.

?Nu vreau să închei până nu vă felicit încă o dată pentru faptul că dovediţi că poate exista media independentă şi media performantă, chiar aşa, de stat, cum se spune, şi nu pot decât să vă urez mult succes în continuare cu instituţia pe care o reprezentaţi?.

Victor Ponta RRA1 Foto. Alexandru Dolea Victor Ponta RRA2 Foto. Alexandru Dolea

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: