Connect with us

Muzica si film

YEИDRY face echipă cu J. Balvin pentru noua piesă “Instinto”

Published

on

EИDRY face echipă cu J. Balvin pentru piesa “Instinto”. Melodia a fost produsă de Lexus & Keityn, care a mai lucrat cu Karol G, Sebastian Yatra și J. Balvin.
 
“Instinto” este debutul reggaeton a lui YEИDRY. Aceasta este o cântăreață cu origini italiene și columbiene. Noua piesă confirmă talentul acesteia prin modul în care trece de barierele genurilor muzicale, dar și a limbii.
 
“Melodia este despre un bărbat și o femeie, care tânjesc după o iubire adevărată, aceștia își urmează instinctele, fiind atrași unul față de celălalt atât emoțional, cât și fizic. Dar, în final, aceștia nu acționează conform sentimentelor și se despart”, a declarat YEИDRY despre mesajul piesei.
 
Videoclipul a fost realizat de José Emilio Sagaró, care a mai lucrat cu Karol G, Anuel și Romeo Santos, și a fost filmat în New York City.
 
În septembrie, YEИDRY și-a făcut debutul la un festival din Statele Unite ale Americii, concertând la Austin City Limits. Luna trecută, aceasta a cântat împreună cu Mary J. Blige și Jazmine Sullivan la Apollo Theatre în Harlem, New York. Săptămâna aceasta, artista va concerta la Corona Capital Music Festival în Mexic, dar și la festivalul Isle of Light în Republica Dominicană în martie 2022. Artista a fost lăudată de publicații importante precum, Billboard, Pitchfork, SPIN și Remezcla.
 
J. Balvin este ambasadorul global al reggaeton-ului, câștigând de 5 ori LATIN GRAMMY și fiind unul dintre cei mai ascultați artiști din lume, Top 10 în 11 țări pe Spoitfy și Top 10 în 14 țări pe Apple Music. Artistul are cele mai multe #1 în Latin Airplay charts, iar piesa “One Day” împreună cu Dua Lipa, Bad Bunny și Tainy are peste 900 milioane de stream-uri și este certificată cu discul de diamant. J. Balvin reprezintă “la nueva escuela”, fiind cea mai importantă voce din lumea reggaeton-ului. Cel mai recent album, “Jose”, include hit-urile: “Qué Más Pues?” împreună cu María Becerra, “Que Locura” și “In Da Getto” cu Skrillex. “In Da Getto” a fost a 31-a piesa a artistului ce ajunge pe primul loc în Latin Airplay.

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: