Connect with us

National

10 percheziţii in aceasta dimineata, intr-un dosar de evaziune fiscala

Persoanele în cauză urmează să fie conduse pentru audieri la sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov.

Published

on

La această oră, poliţiştii din Ilfov efectuează 10 percheziţii pentru probarea activităţii infracționale a unor persoane bănuite că ar fi creat un prejudiciu de 2.000.000 de lei, prin evaziune fiscală.

La data de 27 iunie a.c., polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov, efectuează 10  percheziţii la domiciliile unor persoane bănuite de evaziune fiscală, precum şi la sedii ale societăților administrate de acestea.

În fapt, reprezentanții a 7 unități economice cu profil de activitate prestarea de servicii de salubritate, pază și cazare, în perioada 2014-2015, ar fi introdus în contabilitate facturi care nu au la baza operațiuni comerciale reale (achiziții de bunuri și prestări servicii) în vederea sustragerii de la plata taxelor și impozitelor.

Percheziţiile se desfăşoară pe raza judeţelor Ilfov (4) și Brăila (1) și a municipiului Bucureşti (5).  Totodată, polițiștii pun în executare 8  mandate de aducere.

Persoanele în cauză urmează să fie conduse pentru audieri la sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov.