Connect with us

National

120 de elevi vor urma cursurile Colegiului Naţional Militar ,,Tudor Vladimirescu” din Craiova

Published

on

La Colegiul Naţional Militar ,,Tudor Vladimirescu” Craiova au fost admişi 120 de elevi, dintre care 47 sunt fete, iar mediile de admitere sunt cuprinse între 7,87 şi 9,95.

Cea mai mare medie de admitere a fost obţinută de eleva Andra Moraru de la şcoala Gimnazială Eugen Ionescu din Slatina iar la băieţi, media cea mai mare este 9,92 şi a fost obţinută de Teodor Tănase – Nicolescu de la Şcoala Gimnazială G. Uscăţescu din Târgu Cărbuneşti.

Repartizarea pe judeţe a candidaţilor declaraţi admis este următoarea: câte 1 elev din Alba, Bacău, Bistriţa Năsăud, Buzău, Giurgiu, Ilfov, Mureş, Prahova, Timiş şi Vrancea, câte 2 din Bucureşti, Braşov, Dâmboviţa şi Iaşi, 3 din judeţul Vâlcea, 4 din Maramureş, 8 din Teleorman, 9 din judeţul Argeş, 10 din Mehedinţi, 16 din Gorj, 17 din Olt şi 35 din judeţul Dolj.

Cu toţii şi-au confirmat locul obţinut prin concurs şi se vor prezenta la Colegiul Naţional Militar ,,Tudor Vladimirescu” Craiova pe 6 septembrie, până la ora 08.00, pentru a se pregăti pentru deschiderea anului şcolar 2019 – 2020.

%d blogeri au apreciat: