Connect with us

Regional

16 migranţi au fost implicaţi într-un accident de circulaţie în judeţul Mehedinţi

Published

on

16 migranţi au fost implicaţi într-un accident de circulaţie, în această dimineaţă, în judeţul Mehedinţi. Din primele verificări, maşina în care se aflau a ieşit de pe drumul naţional şi a intrat pe un drum comunal, către localitatea Ergheviţa.

Corespondentul Radio România Actualități, Mihai Bădescu cu mai multe detalii

Reporter: Urmărit de polițiștii de frontieră, șoferul a intrat pe un drum comunal, unde a scăpat microbuzul de sub control și a făcut accident.

– Pe la mine prin grădină, nu știu de unde au aflat că s-au refugiat 17 irakieni. Copiii erau mulți. I-am văzut când iau luat în salvări, până a venit poliția. Cam patru mașini de poliție, patru salvări.
– Nu știu cum au ajuns aici, că trebuie să ajungădin câte am înțeles în Germania.

Reporter: Opt persoane au ajuns la spital în urma impactului. Elena Buloloi, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean:

Elena Buloloi: Unitatea noastră medicală a fost pregătită pentru a prelua 16 victime în urma unui accident de circulație, însă de la prima evaluare de la fața locului, opt victime nu au necesitat transport către unitatea de primiri urgențe. Doar opt au fost aduse cu ambulanțele în cadrul unității noastre. Din cele opt victime, doi minori. Toate victimele sunt stabile, dar prezintă multiple traumatisme craniene, toracice, traumatism de femur.

Șoferul autoturismului a fugit și este căutat acum de polițiști.