Connect with us

National

2020 – un an fără festivaluri, în România

Published

on

Organizatorii ”Untold” și ”Neversea” au anunțat că festivalurile, programate vara aceasta, au fost amânate pentru 2021, din cauza restricțiilor impuse de autorități.  Spectatorii, care și-au cumpărat bilete și abonamente, pentru edițiile din acest an, sunt anunțați că vor putea să le folosească la edițiile din următorii trei ani.

”Cu inima frântă, dar cu certitudinea că luăm cea mai bună decizie, pentru sănătatea și siguranța tuturor românilor, luăm decizia de a amâna UNTOLD și NEVERSEA din acest an, pentru anul 2021” – scriu organizatorii. Cei care nu doresc să participe, anii următori, își pot recupera banii pe bilete, în perioada 1 octombrie – 31 decembrie 2021.

De asemenea, ediţia 2020 a festivalului de muzică ”Electric Castle”, ce are loc la Bonţida, lângă Cluj-Napoca, a fost amânată pentru perioada 14-18 iulie, anul viitor. Evenimentul fusese, iniţial, programat în perioada 15-17 iulie, la Castelul Banffy, dar a fost decalat, din cauza pandemiei de coronavirus. Organizatorii precizează că toate biletele achiziţionate vor fi valabile pentru ediţia din 2021, iar „cei care nu vor putea participa vor avea la dispoziţie şi alte opţiuni”. Și festivalul ”Summer Well” s-a amânat, pentru luna august 2021.