Connect with us

National

24.989 locuri de muncă vacante la nivel naţional

Published

on

Potrivit datelor furnizate de agenţii economici privind locurile de muncă vacante, în evidenţele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă, sunt disponibile 24.989 locuri de muncă. 

La nivel naţional, cele mai multe locuri de muncă sunt oferite pentru: agent de securitate (2.373), lucrător comercial (1.015), muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor (772), manipulant mărfuri (639), confecţioner-asamblor articole din textile (608), muncitor necalificat la demolarea clădirilor, căptuşeli zidărie (605), casier (574), vânzător (571), muncitor necalificat în industria confecţiilor (530), lăcătuş mecanic (529).

Din cele 24.989 de locuri de muncă vacante declarate de angajatori la agenţiile pentru ocuparea forţei de muncă, 1.266 sunt destinate persoanelor cu studii superioare (inginer în diferite domenii de activitate, programator, manager, medic, contabil etc), 14.899 pentru persoanele cu studii liceale, postliceale, profesionale, restul locurilor de muncă fiind destinate persoanelor cu studii primare/gimnaziale sau fără studii. 

Oferta locurilor de muncă la nivel naţional poate fi consultată pe site-ul Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (www.anofm.ro), la secţiunea Persoane fizice/Locuri de muncă vacante. În ceea ce priveşte locurile de muncă la nivel judeţean, aceste informaţii pot fi vizualizate pe pagina de internet a fiecărei agenţii pentru ocuparea forţei de muncă judeţene/municipale sau la sediul acestora.

Continue Reading

ULTIMA ORĂ

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON

ASCULTA LIVE

%d blogeri au apreciat: