Connect with us

National

25.000 de angajaţi ai Ministerului de Interne vor fi mobilizaţi la nivel naţional pentru minivacanţa de Sfânta Maria

Published

on


25.000 de angajaţi ai Ministerului de Interne vor fi mobilizaţi la nivel naţional pentru minivacanţa de Sfânta Maria.

Poliţia Rutieră scoate pe şoselele principale toate radarele din dotare şi anunţă filtre suplimentare pentru depistarea şoferilor care consumă alcool şi droguri. Vizat este, în principal, traficul de pe DN1, Autostrada Soarelui şi şoseaua Constanţa- Mangalia. Purtătoarea de cuvânt a MAI, Monica Dajbog :
Minivacanţa de Sfânta Maria aduce şi intensificarea traficului de călători la frontiera cu Ungaria şi Bulgaria, mai ales pe sensul de ieşire din România.

Cele mai aglomerate sunt vămile Nădlac 2 şi Bechet, dar şi la Petea, Negru Vodă sau Urziceni. Turiştilor li se recomandă să utilizeze toate punctele vamale, pentru evitarea aglomeraţiei. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Arad, inspector Dincă Andrei Alexandru :Tot la graniţa cu Ungaria, astăzi şi mâine, între orele 8:00 şi 18:00, ora României, sunt deschise 10 puncte de trecere a frontierei ocazionale. Situaţia traficului în vămi poate fi consultată, în timp real, accesând aplicaţia trafic online de pe site-ul Poliţiei de Frontieră.

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: