Connect with us

Rubrici

Bucătărie franceză

Concurs culinar.

Published

on

Șase echipe, formate din 30 de elevi reprezentând școlile ”Liviu Rebreanu”, ” George Topârceanu” și ”Iulia Zamfirescu” s-au întrecut , în cadrul concursului culinar „ZIUA BUCĂTĂRIEI FRANCEZE”, ce s-a desfășurat la Casa de Cultură Racovița.

12

Manifestarea a fost organizată de Asociația Mioveni – Landerneau, în parteneriat cu ISJ Argeş şi Centrul Cultural Mioveni și a reprezentat o incursiune în lumea fascinantă a mâncărurilor tradiţionale franceze, obiectivul acestui eveniment având o dublă dimensiune: educativă și distractivă.

La final, juriul a punctat preparatele gătite de concurenți, luând în calcul mai mulți factori: gustul și prezentarea preparatului, dexteritatea și originalitatea concurenților.

13

Iată câștigătorii:

Locul I, echipa ”Les cinq étoiles” – Școala Gimnazială ”George Topârceanu”;

Locul II, ” Les coquilles””  – Școala Gimnazială ”Liviu Rebreanu”;

Locul III, ”Les  petits chefs”- Școala Gimnazială ”Liviu Rebreanu”.

Pe locurile patru, cinci, șase s-au clasat elevii de la Liceul Teoretic ”Iulia Zamfirescu și Școala Gimnazială ”Liviu Rebreanu”.

Micuții bucătari au fost premiați și felicitați de către organizatori și profesorii îndrumători.

 

14