Connect with us

Horoscop

Horoscop- sambata, 11 martie

Iata ce ne prezic astrele pentru ziua de sambata, 11 martie 2017.

Published

on

Berbec

Dimineata este posibil sa fiti nevoit sa faceti un drum neplanificat. Desi intampinati mai multe obstacole, va descurcati foarte bine. Relatiile sentimentale s-ar putea sa fie putin tensionate.

Taur

Aveti ocazia sa plecati intr-o excursie cu prietenii. Va simtiti plin de energie si cei din jur va apreciaza ideile. Incercati sa profitati de orice ocazie de a va relaxa! Nu e cazul sa va ganditi la cheltuieli, pentru ca meritati cateva momente de destindere.

Gemeni

S-ar putea ca pregatirile pentru plecarea intr-o calatorie sa tensioneze atmosfera din familie. O ruda apropiata v-ar putea indispune. Totusi, mai tarziu, sfaturile sale s-ar putea dovedi utile.

Rac

Dimineata s-ar putea sa primiti o veste buna in legatura cu niste bani pe trebuie sa ii primiti de la serviciu, spre bucuria partenerului de viata. Puteti sa va faceti planuri de viitor si sa va intalniti cu prietenii.

Leu

Astazi sunt sanse sa culegeti roadele unei colaborari. Dupa amiaza nu este exclus sa apara tensiuni in relatiile sentimentale. Un prieten v-ar putea ajuta sa depasiti acest moment.

Fecioară

Dupa o perioada nu tocmai favorabila pe plan sentimental, astazi norocul ar putea sa va zambeasca. Aveti ocazia sa faceti cunostinta cu o persoana care va farmeca imediat. Nu este exclus sa devina o relatie de durata.

Balanță

Se pare ca sunteti nemultumit din cauza unor dificultati financiare. Pe plan intelectual sunteti intr-o forma deosebita. Va sfatuim sa profitati si sa va dedicati studiului sau proiectelor de viitor.

Scorpion

Se intrevede o zi incarcata, cu multe probleme de rezolvat. Va sfatuim sa va planificati cat mai bine, ca sa nu va irositi energia. Chiar daca aveti spor, nu refuzati ajutorul prietenilor!

Săgetător

Sunteti foarte bine dispus, iar relatiile cu anturajul decurg fara probleme. Singurul lucru care nu va multumeste pe deplin este situatia financiara. Puteti avea succes in toate activitatile legate de camin, dar si in societate.

Capricorn

Sunteti foarte creativ si puteti avea succes in afaceri. Planurile pe care le faceti azi se pot concretiza in scurt timp si va pot aduce satisfactii financiare. Va sfatuim sa nu treceti cu vederea problemele partenerului de viata.

Vărsător

Astazi aveti un farmec deosebit, care va deschide toate usile. Puteti sa va ocupati de afaceri si sa faceti investitii pentru camin. Evitati discutiile in contradictoriu cu membrii familiei.

Pești

Aveti ocazia sa incepeti o activitate care va va aduce mari satisfactii profesionale si financiare. La locul de munca, munciti intr-un ritm alert, spre nemultumirea colegilor.

 

Sursa: eastrolog.ro