Connect with us

Fapt divers

8 vedete care par mai bătrâne decât în realitate

Descoperă 8 vedete care par mai bătrâne decât în realitate!

Published

on

Unele vedete par că nu îmbătrânesc niciodată, în vreme ce altele te surprind cu vârsta lor pentru că arată atât de tinere. Descoperă 8 vedete care par mai bătrâne decât în realitate!

Poate ţi-au venit deja în minte câteva vedete care te-au surprins atunci când ai aflat vârsta lor şi nu te aşteptai deloc să fie atât de tinere. Nu înseamnă că au îmbătrânit urât, ci pur şi simplu că arată mult mai mature decât sunt în realitate! Poate nu ştiai că Adele are doar 28 de ani, deşi la o primă vedere cu siguranţă i-ai da în jur de 35 de ani.

Poate te va surprinde şi faptul că Margot Robbie are doar 26 de ani, deşi arată mult mai matură.

Poate atitudinea, machiajul sau trăsăturile le adaugă câţiva ani în plus, însă acest lucru nu le ştirbeşte din frumuseţe şi notorietate. Iată 8 astfel de vedete care par mai bătrâne decât în realitate:

1 din 9

Britney Spears

Perioadele de ascensiune, urmate de etape nu tocmai roz din viaţa ei par a-şi fi pus amprenta asupra înfăţişării sale. De multe ori a fost surprinsă de paparazzi în ipostaze deloc avantajoase şi în care mereu pare mai bătrână decât în realitate.  Vedeta are numai 35 de ani, dar arată mai matură de atât.

Adele

Celebra cântăreaţă are doar 28 de ani, însă pare mult mai bătrână. Cu toate acestea, carisma şi talentul său au propulsat-o rapid în toate topurile şi este considerată drept una dintre cele mai inspirate vedete din lume, cu o mulţime de premii câştigate.

Margot Robbie

Celebra actriţă a jucat alături de Leonardo DiCaprio în filmul „The Wolf of Wall Street”. Chiar dacă are abia 26 de ani, Margot mereu a arătat mai matură. Poate machiajul şi atitudinea ei să o dea de gol, însă această maturitate îi aduce un plus de frumuseţe.

Liam Hemsworth

Nu ai zice că este cu mult mai tânăr decât fratele său Chris Hemsworth care are 33 de ani. Chiar dacă pare mai bătrân, cred că vei rămâne surprinsă să aflii că Liam Hemsworth abia a împlinit 27 de ani.

Lady Gaga

Machiajul, vestimentaţia şi atitudinea au făcut-o mereu pe Lady Gaga să pară mai bătrână decât este în realitate. Îţi vine să crezi sau nu, celebra cântăreaţă are doar 30 de ani. În fotografiile postate pe contul său de socializare, când apare nemachiată, îşi arată vârsta, însă în aceste ipostaze în care este surprinsă în presă mereu va arăta mai bătrână decât în realitate.

Michael Fassbender

Nu ai zice, dar actorul are doar 39 de ani. Oricum, ridurile şi acel zâmbet îi aduc un plus de frumuseţe, Michael Fassbender fiind un actor extrem de îndrăgit la Hollywood şi cu o mulţime de fane înnebunite după el.

Fergie

Celebra cântăreaţă mereu a arătat mai matură, poate şi pentru că era mereu foarte bronzată şi machiată mai puternic. Însă, acum la 41 de ani parcă timpul începe să se oprească pentru ea şi arată din ce în ce mai întinerită.

Shia LaBeouf

Actorul are o înfăţişare mult mai matură, dacă stăm să ne gândim la faptul că are abia 30 de ani. În fotografia de mai sus avea 26 de ani şi este din videoclipul filmat împreună cu Sia pentru piesa „Elastic Heart”.

ULTIMA ORĂ

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON