Connect with us

Sport

(audio+video) CS Universitatea Craiova – Pandurii Târgu Jiu 2-1, reactii dupa meci

Published

on

         Sâmbătă, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 14-a a Ligii I de fotbal, CS Universitatea Craiova a învins-o pe Pandurii Târgu Jiu cu scorul de 2-1 (0-0).

CS Universitatea Craiova a reușit să se impună la limită print-un gol marcat in minutul 90,  în fața unei echipe intrate în insolvență și ai cărei jucători au protestat pentru neplata salariilor întârziind jocul de pe stadionul ”Extensiv” cu zece minute, după ce au amenințat chiar cu neprezentarea.

Reacții după meci

ilie-balaci

Prezent la meci, minunea blonda a anilor 80, Ilie Balaci a declarat la finalul meciului că pentru echipa CS Universitatea Craiova vorbește locul din clasament și e important ca face spectacol readucând lumea la stadion.

Antrenorul echipei Pandurii Targu-Jiu, Petre Grigoraș a declarat în conferința de presă că echipa este la  limita suportabilului, din punct de vedere financiar,  fiind neplătiți de mult timp, dar din punct de vedere fotbalistic jucătorii reprezintă o echipă care își respectă blazonul, apreciindu-i pentru ce au făcut.

 

Gigi Multescu prezent la conferința de presa cu pastilele ( de inimă) în buzunar a declarat ca este alături de stafful tehnic și jucătorii de la Pandurii, considerându-i o echipă bună de profesioniști ce au venit să joace la Craiova. Referitor la CS Universitatea și-a arătat nemulțumirea față de ratările echipei fapt ce la determinat să apeleze la pastilele purtate in buzunar pentru a nu-și mai risca sănătatea.

 

sursa foto: Infoziare.ro