Connect with us

International

Donald Trump a fost scos de pe scenă de gărzile de corp

Un individ a strigat „armă” în faţa scenei!

Published

on

Donald Trump a fost evacuat de Serviciul Secret de la tribuna unui miting electoral în Nevada, din cauza unei ameninţări înarmate. Serviciul american pentru protecţia oficialilor nu a găsit nicio armă în urma incidentului care a generat scoaterea de pe scenă a candidatului republican, Donald Trump, dar investigaţia continuă, informează cotidianul The Washington Post.

„Scoaterea de pe scenă a candidatului Donald Trump a fost făcută după ce un individ rămas neidentificat a strigat «armă» în faţa scenei. Agenţii au arestat individul, dar nu au găsit nicio armă”, precizează Secret Service.

Individul, identificat ulterior drept Austyn Crites, în vârstă de 33 de ani, a fost eliberat după câteva zeci de minute. El avusese o pancartă pe care scria „Republicani împotriva lui Donald Trump”.

Şi candidata democrată, Hillary Clinton a fost nevoită să-şi întrerupă discursul electoral în Florida, dar din cauza ploii. Ambii şi-au întensificat campania în state hotărâtoare pentru votul de marţi, care se anunţă pe muchie de cuţit. Media sondajelor naţionale de opinie de ieri îi dă lui Clinton un avans de 2,3 procente în faţa lui Trump.