Connect with us

Sport

SCM-U Craiova – Azimut Modena, în Liga Campionilor

În această seară, de la ora 19.00, în Sala Polivalentă

Published

on

În această seară, de la ora 19.00, în Sala Polivalentă din Craiova, echipa masculină SCM-U Craiova, campioana României, va înfrunta celebra formație italiană Azimut Modena, într-un meci din grupa D a Ligii Campionilor.

Adversara oltenilor este o echipă titrată, cu un buget colosal și un palmares care o face să fie considerată cea mai valoroasă echipă de volei din lume la nivel de echipă de club.

În cei 50 de ani de existență, împliniți anul trecut, italienii de la Modena au câștigat de 12 ori campionatul intern și de tot atâtea ori Cupa Italiei, la care se adaugă trei supercupe ale Italiei. Pe plan internațional, campionii Italiei au cucerit de patru ori Liga Campionilor, de patru ori Cupa CEV, de trei ori Cupa Cupelor, o Cupa Challenge și o Supercupă a Europei.

Meciul de azi este considerat derbiul grupei D din Liga Campionilor. Modena a câștigat cele trei meciuri disputate până acum în grupă și ocupă primul loc, cu 8 puncte, iar SCM-U Craiova se află pe locul secund, cu 4 puncte.

Slovenii de la Volley Ljubljana și polonezii de la Belchatow au câte trei puncte și își împart locurile trei și patru.

În faza următoare a Ligii Campionilor merg primele două clasate în fiecare grupă, plus cea mai bine clasată echipă de pe locul trei din toate grupele.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: gds.ro