Connect with us

Regional

Slatina. Acasă la Eugen Ionescu

14 noiembrie-4 decembrie

Published

on

Primăria municipiului Slatina organizează cea de-a VI-a ediţie a concursului de creaţie literară şi arte vizuale „Slatina. Acasă la Eugen Ionescu” în perioada 14 noiembrie – 4 decembrie. La această competiție cu caracter cultural se pot înscrie toți elevii din clasele V-XII din unităţile de învăţământ de pe raza municipiului Slatina.

Concursul este o activitate culturală extraşcolară derulată pe două secţiuni, care îşi propune dezvoltarea abilităţilor de comunicare a tinerei generaţii prin transpunerea, într-o manieră artistică personală, a operei marelui dramaturg slătinean Eugen Ionescu.

Fiecare elev care îşi manifestă intenţia de a participa la concursu va completa o fişă de înscriere ce va fi pusă la dispoziţie de către organizatori, menţionând secţiunea şi nivelul pentru care va concura. Înscrierile se vor face până pe data de 14 noiembrie inclusiv, ora 09.00.

Câștigătorii concursului vor fi anunțați în data de 6 decembrie. Bugetul alocat derulării acestui concurs se ridică la 20.000 lei.