Connect with us

Evenimente

Horoscop – vineri, 23 februarie

Previziuni astrale pentru vineri, 23 februarie 2018.

Published

on

BERBEC
Veti avea o surpriza placuta din partea unei persoane pe care o credeati rivala. Situatia nesperata va readuce zambetul pe buze si va da un tonus bun pentru intreaga zi.

TAUR
Cariera voastra se va imbunatati datorita unui proiect pe care o sa il incepeti in perioada urmatoare. Demonstrati ca sunteti capabili sa indepliniti orice sarcina.

GEMENI
Va fi o zi in care o sa faceti un pas important in cariera. Si acasa o sa aveti parte de momente placute, iar gestul unui membru al familiei va va impresiona.

RAC
Este o zi cu multe vesti importante pentru voi. Depinde de voi ce decizii luati si ce aveti de gand sa faceti cu informatiile pe care le primiti.

LEU
Sunteti cu capul in nori cat e ziua de lunga. Visati cu ochii deschisi, va faceti planuri de vacanta si vestea buna este ca toate planurile vor devein realitate incepand chiar de astazi.

FECIOARA
Aveti foarte multa energie si nu se anunta nimic special, asa ca aveti de gand sa va strangeti prietenii si sa organizati activitati pe gustul tuturor.

BALANTA
Se pare ca pentru voi munca este o prioritate in aceasta perioada, dar oboseala incepe sa isi spuna cuvantul. Gasiti putin timp pentru voi sa va relaxati, sa scapati de stres si sa va incarcati bateriile.

SCORPION
Aveti parte de o zi buna in care parca toate va ies exact asa cum va doriti. Nu exista nimic care sa schimbe atitudinea pozitiva si entuziasmul care va ghideaza toti pasii astazi.

SAGETATOR
Va bazati pe intuitie pentru tot ce aveti de facut. Aveti capacitatea de a vedea lucrurile in profunzime, dincolo de aparente, si acest lucru va ajuta sa intelegeti cine va este aproape si cine nu.

CAPRICORN
Intelegeti astazi ca vorbele sunt doar vorbe, iar ca sa va demonstrati iubirea fata de partener aveti nevoie de fapte concrete. Rabdarea si grija de care dati dovada duc relatia intr-o directie buna.

VARSATOR
Aveti mari sanse sa plecati intr-o calatorie. Destinatia este una in care va doriti sa ajungeti de mult timp, chiar ani. Pentru ca placerea sa atinga cote maxime, acolo va asteapta o surpriza.

PESTI
Cele mai bune rezultate in plan financiar vin daca invatati sa investiti cu intelepciune. Lucrati in functie de nevoile voastre si nu mai incercati sa ii multumiti pe cei din jurul vostru.

sursa: Bucuresti FM

ULTIMA ORĂ

a woman in green long sleeves picking tomatoes a woman in green long sleeves picking tomatoes
National6 ore ago

Secretele cultivării roșiilor: Sfaturi de la un fermier experimentat (INTERVIU)

Atunci când vine vorba de cultivarea roșiilor sau, mai important, de obținerea unei recolte de roșii uimitoare, câteva sfaturi și...

National7 ore ago

Organizațiile de mediu solicită Guvernului României să sprijine retragerea din Tratatul Carta Energiei (INTERVIU)

Mai multe organizații de mediu și think tank-uri solicită Guvernului României să susțină retragerea din Tratatul Carta Energiei, după ce Comisia...

soldier wearing brown helmet holding assault rifle during daytime soldier wearing brown helmet holding assault rifle during daytime
International7 ore ago

Statele Unite suspendă livrarea de bombe către Israel

Statele Unite au suspendat livrarea unui transport de bombe de putere în Israel, după ce guvernul israelian nu a răspuns...

red smoke illustration red smoke illustration
International7 ore ago

Flacăra Olimpică ajunge la Marsilia, deschizând un tur inedit înaintea Jocurilor Olimpice de la Paris

Flacăra olimpică a ajuns în largul portului Marsilia, unde va fi debarcată diseară, la începutul unui tur al Franței inedit,...

National7 ore ago

Autostrada A7 ar putea reduce pericolele de pe Drumul Național 2 – E 85

Drumul Național 2 – E 85 se numără printre cele mai periculoase șosele din țară, fiind martor la zeci de...

National7 ore ago

Polițiștii locali au protestat la Guvern pentru recunoașterea condițiilor grele de muncă

Câteva zeci de poliţişti locali din România au protestat la Guvern, în Piaţa Victoriei, solicitând recunoaşterea condiţiilor grele de muncă,...

boy looking on a tidied desk boy looking on a tidied desk
National7 ore ago

Reîntoarcerea la școală pentru aproximativ trei milioane de elevi și preșcolari

Aproximativ trei milione de elevi şi preşcolari au revenit, astăzi, în sălile de curs, după vacanţa de primăvară şi sărbătorile...

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON