Connect with us

International

Un copil înțepat de scorpion a murit după șapte atacuri de cord

Published

on

Înțepat de un scorpion în timp ce se încălța, un copil a murit după șapte atacuri de cord. Băiețelul din Anhembi, statul São Paulo, Brazilia, se pregătea să meargă într-o excursie cu cortul atunci când a simțit înțepătura.

Luiz Miguel Furtado Barbosa se pregătea să meargă în excursie cu cortul, alături de familie, atunci când a simțit o înțepătură la picior, potrivit Mediafax.

„Cum nu găseam ce îl înțepase, am continuat să căutăm. Dar piciorul lui a început să se înroșească și spunea că durerea se accentua”, a spus ea: „Atunci m-am gândit că e un scorpion și că trebuie să îl găsesc pentru a afla ce fel de scorpion este”.

Familia a găsit un scorpion galben brazilian sau Tityus serrulatus, responsabil pentru cel mai mare număr de înțepături fatale din America de Sud.

Băiatul a suferit șapte atacuri de cord

Angelita și soțul ei, Eraldo Barbosa, l-au dus imediat pe copil la spital, acolo unde inițial starea lui s-a îmbunătățit. Apoi, medicii l-au sedat pe copil, spune mama lui, pentru că era foarte agitat. În scurt timp, băiatul a suferit șapte atacuri de cord și a murit două zile mai târziu.

Orașul a raportat că a înregistrat un total de 54 de incidente în care au fost implicați scorpioni de la începutul anului.

sursa: descopera.ro