DE ACTUALITATE

A fost ales președintele FRF

Candidaţii Răzvan Burleanu, Ionuţ Lupescu, Marcel Puşcaş şi Ilie Drăgan și-au disputat, miercuri, preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal, alegerile fiind programate în cadrul Adunării Generale a FRF, care s-a desfăşurat, începând cu ora 11.00, în sala „Nicolae Dobrin” de la Casa Fotbalului. Cei patru au luptat şi pentru notorietatea şi puterea pe care le aduce un astfel de post, dar şi pentru a conduce federaţia cu cel mai mare buget din sportul românesc, peste 15 milioane de euro anual.

Răzvan Burleanu rămâne presedintele FRF și în următorii 4 ani! 

Ilie Drăgan – 0 voturi
Marcel Pușcaș – 8 voturi
Ioan Lupescu – 78 de voturi
Răzvan Burleanu – 168 de voturi

Răzvan Burleanu este preşedintele în exerciţiu al Federaţiei Române de Fotbal. A jucat fotbal doar la nivel de juniori, el fiind şi arbitru până la vârsta de 19 ani. Absolvent al SNSPA, actualul şef al FRF a activat ulterior în cadrul Primăriei Bacău, al Comisiei Juridice din Parlamentul României, al Autorităţii Electorale Permanente şi al Administraţiei Prezidenţiale. Acum în vârstă de 33 de ani, Burleanu a condus înainte de 2014 din postura de preşedinte Federaţia Română de Minifotbal, precum şi Federaţia Europeană de Minifotbal, structură nerecunoscută de UEFA sau FIFA.

Răzvan Burleanu conduce Federaţia Română de Fotbal din 5 martie 2014, atunci când a câştigat alegerile pentru preşedinţie în dauna celorlalţi trei candidaţi: Vasile Avram, Gheorghe Chivorchian şi Sorin Răducanu.

%d blogeri au apreciat: