Connect with us

Fapt divers

A fost ales titlul oficial al lui Star Wars: Episode VIII

Published

on

Transformarea de titlu a Episodului VIII din populara saga – un indiciu legat de evoluţia personajului principal

The Force Awakens va continua cu The Last Jedi, au anunţat cei de la Disney într-o postare pe Twitter. Titlul oficial al Episodului VIII nu a venit si cu menţiuni din partea realizatorilor, astfel încât fanii şi presa au pornit o serie de speculaţii online, ţinând cont de personajele prezentate în The Force Awaknes şi evoluţia acţiunii.

Una dintre cele mai posibile variante este ca titlul să se refere chiar la Luke Skywalker (Mark Hamill), care, la începutul acestui nou episod al seriei, va fi practic ultimul din Galaxie cu pregătire temeinică de Cavaler Jedi şi singurul care a reuşit să se menţină de partea bună a Forţei (plus că numele initial dat de LucasFilm seriei a fost “The Skywalker Saga”).

O a doua posibilitate ar fi referirea la noua eroină – Rey (Daisy Ridley), despre care am aflat anterior că ar avea abilităţile necesare unui Jedi (pare să fie „aleasa” Forţei). Asta ar însemna nu doar ca ea să-şi desăvîrşească antrenamentul alături de Luke, dar şi ca acesta să îşi găsească sfârşitul. O variantă ceva mai improbabilă, dar şi mai surprinzătoare, ar fi ca titlul să facă, de fapt, referire, la Ben Solo, alis Kylo Ren (Adam Driver).

Ar fi însă nevoie ca personajul să sufere o transformare considerabilă – ştim despre el că s-a antrenat cândva alături de Luke, însă a fost sedus de Partea Întunecată a Forţe prin Liderul Suprem Snoke (Andy Serkis). Tabără pe care – mai ales după ce şi-a omorât tatăl – nu pare că este deloc dispus să o părăsească.

sursa:cinemagia.ro

%d blogeri au apreciat: