Connect with us

Muzica si film

A murit cantareata de muzica populara Ileana Ciuculete!

Muzica romaneasca este in doliu!

Published

on

 Ileana Ciuculete, cunoscuta cantareata de muzica populara, a murit astazi, 14 martie, la varsta de 59 de ani.

Una dintre emblemele lumii artistice din România a încetat din viaţă, pe patul de spital. Celebra interpretă de muzică populară Ileana Ciuculete s-a stins din viaţă, în această seară.

Maria Cârneci şi Elena Merişoreanu sunt în stare de şoc. ”Nu cred aşa ceva! Nu cred! O cunosc pe Ileana de la 15 ani. Îi cunosc familia, îi cunosc copiii, nu cred aşa ceva! Nu am auzit, nu m-a sunat nimeni! Doamne fereşte! Nu se poate aşa ceva, nu se poate aşa ceva! Tremur! Dumnezeu să o ierte! sper să fie o glumă macabră! Eu o să sun acum la colegele mele care au mai văzu-o”, a declarat Maria Cârneci.

Indragita cantareata de muzica populara ajunsese la spital din cauza unei raceli, iar sotul ei spune ca aceasta suferea de ciroza hepatica.

Contactat de reporterii spynews.ro, cu vocea în lacrimi, soțul artistei, Cornel Galeş, a declarat în exclusivitate: „Da, Ileana s-a dus…”.

Interpreta de muzica populară Ileana Ciuculete s-a născut în data de 20 septembrie 1957. Copilaria Ilenei a fost marcata de sărăcie, potrivit bestmusic.ro.

La doar 14 ani, Ileana Ciuculete intra in lumea muzicii, ca angajata a ansamblului Nicolae Balcescu din Craiova. Intre timp, celebra interpreta devine solista principala a ansamblului.

Portofoliul de cantece al artistei: 400 de melodii proprii, 22 de discuri si colaborari cu toate orchestrele de renume din muzica populara, justifica notorietatea si valoarea pe care Ileana Ciuculete le-a dobandit in timp.

Ileana Ciuculete a fost premiata în 2005 cu “Discul de Aur” pentru albumul ”Ciorba de curcan”, vandut în peste 40.000 de unitati.

 

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: